Sätt i SIM-kort i Apple iPhone 5s och 5c

Till iPhone 5, 5s och 5c krävs Nano-SIM-kort. Har du en iPhone 4 eller 4S används ett Micro-SIM-kort. De äldre iPhone-varianterna använder vanliga SIM-kort. Här ser du hur du sätter i SIM-kortet i din iPhone.

Så här gör du för att sätta i ditt SIM-kort:

Denna guide förklarar hur du sätter i ditt SIM-kort i din iPhone 5s och 5c. Till iPhone 5s och 5c behövs ett så kallat Nano-SIM-kort. Nano-SIM-kort är som ett vanligt SIM-kort, fast mindre.

SIM-utmatningsverktyg medföljer i förpackningen till telefonen.

Om du inte har ett Nano-SIM-kort går det att beställa via 08-5090 0000 eller genom helpdesk@team8.se