Stäng av Hitta min iPhone - på www.icloud.com

Stäng av Hitta min iPhone

Vid all service, reklamationer och returer är det viktigt att du har stängt av Hitta min iPhone innan du skickar in din produkt till oss. Om inte funktionen är avstängd har vi inte möjlighet att hjälpa dig med service och kan heller inte godkänna eventuella reklamationer eller returer.

OBS! Du måste även säkerställa att stänga av din skärmlåskod till din iPhone/iPad innan du skickar iväg den.

Detta gäller vid:

• Service/Reparationer
  • Reklamationer
  • Returer
  • samt när produkten inte går att starta

1. Gå in på www.icloud.com och logga in

2. Klicka på hitta min iPhone

3. Välj Alla enheter och klicka på den enhet som skall raderas och därmed avaktiveras från hitta min iPhone.

4. Klicka på Radera iPhone

5. Klicka på Radera

6. Skriv in ditt Apple-ID lösenord och klicka på nästa

7. Klicka på nästa

8. Klicka på Klar

9. Klicka på Ta bort från Hitta min iPhone och sedan Ta bort. Viktigt! Gör du inte detta steg tas inte kopplingen till ditt Apple-ID bort och det måste göras om från start.