Sätt i SIM-kort i Apple iPhone 4 och 4S

Har du en iPhone 4 eller 4S används ett Micro-SIM-kort. De äldre iPhone-varianterna använder vanliga SIM-kort. Här ser du hur du sätter i SIM-kortet i din iPhone.

Denna guide förklarar hur du sätter i ditt SIM-kort i din iPhone 4 eller 4S. SIM-utmatningsverktyg medföljer i förpackningen till telefonen.

Till iPhone 4 och 4S behövs ett så kallat Micro-SIM-kort. Micro-SIM-kort är som ett vanligt SIM-kort, fast mindre. Om du inte har ett Micro-SIM-kort går det att beställa via Team8 på 08-5090 0000 eller helpdesk@team8.se