Importera kontakter till din Samsung Galaxy S4

Du kan flytta över kontakter från din gamla telefon genom att sätta ditt gamla SIM-kort i din nya telefon och följa nedan angivna steg. Detta förutsätter att kontakterna finns lagrade på SIM-kortet.

1. Kontakter

Tryck på Kontakter nere till vänster.

2. Importera/Exportera

Tryck på Meny-knappen och välj Importera/Exportera.

3. Import från SIM-kort

Välj sedan Import från SIM-kort.

4. Tips

Om dina kontakter finns på datorn så använd programvaran Samsung KIES för att föra över dessa till telefonen.

Om du har synkroniserat dina kontakter med ett Google-konto så kommer dessa att laddas ner automatiskt när du lägger in kontot i telefonen.

5. Klart!

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

1 Kommentarer

Avatar
    Midhat Kudin

super tack so jätte mycket