Hur stänger man av Hitta min iPhone?

Stäng av Hitta min iPhone

Det finns två sätt att stänga av Hitta min iPhone, direkt via iPhone/iPad eller via www.iCloud.com

Vid all service, reklamationer och returer är det viktigt att du har stängt av Hitta min iPhone innan du skickar in din produkt till oss. Om inte funktionen är avstängd har vi inte möjlighet att hjälpa dig med service och kan heller inte godkänna eventuella reklamationer eller returer.

OBS! Du måste även säkerställa att stänga av din skärmlåskod till din iPhone/iPad innan du skickar iväg den.

Detta gäller vid:

• Service/Reparationer
  • Reklamationer
  • Returer
  • samt när produkten inte går att starta

Avstängning av Hitta Min iPhone via iCloud
Om kund tex inte kan starta sin iPhone/iPad kan de följa denna guide:
Att stänga av via iCloud (.pdf)

Avstängning av Hitta Min iPhone direkt i iPhone/iPad:

1.    Gå in på inställningar och iCloud.

2.    Stäng av Hitta min iPhone genom att dra knappen till vänster och mata in AppleID

3.    Hitta min iPhone stängs av.

Stäng av Hitta min iPhone

4.    Du säkerställer att Hitta min iPhone är avstängd genom att alternativknappen är blank. KLART!

Avstängning av Hitta Min iPhone via iCloud
Om kund tex inte kan starta sin iPhone/iPad kan de följa denna guide:
Att stänga av via iCloud (.pdf)