Stäng av "Hitta min iPhone" iOS9

Stänga av tjänsten via din enhet se punkt 1-5.

Stänga av via www.icloud.com se punkt 6.

1. Extra

Tryck på mappen Extra.

2. Hitta iPhone

Klicka sedan på Hitta iPhone.

3. Söker

Appen börjar nu söka efter enheter som är knutna till detta iTunes-konto.

4. Välj enhet

Klicka på den enheten du vill ta bort. Om enheten är avslagen syns en grå cirkel bredvid den.

5. Ta bort

Tryck på Ta bort uppe i höger hörn, för att stänga av Hitta iPhone på denna enhet.

6. Via webben

Om du ej kan komma åt och slå av Hitta iPhone via telefonen av någon anledning, så kan du gå till icloud.com och logga in med ditt iTunes-konto.  Där kan du administrera inställningarna för Hitta min iPhone även när du ej har tillgång till detta direkt via din telefon.

OBS! För att kunna ta bort en enhet via webbsidan, behöver den enheten vara avslagen.